Max Overdijk

Algemeen fysiotherapeut

Specialisaties:

  • Knieklachten
  • Revalidatieprogramma bij rugklachten
  • Begeleiding return-to-play
  • Revalidatie nieuwe heup/knie
  • COVID revalidatie
  • Orthopedische revalidatie

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

max@fysiovitaalkrimpen.nl

BIG-nummer: 79927990604

Ik ben Max Overdijk en sinds 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens de opleiding heb ik twee stages in de particuliere praktijk succesvol volbracht waaronder een bij TOPsportkrimpen Fysiotherapie. Door mijn sterke affiniteit met sport wil ik mensen helpen weer op eigen niveau te bewegen zowel na een blessure als na een lange tijd minder actief te zijn geweest. Ik ben veel in de sportzaal te vinden om met mensen te trainen. Ik geloof in ‘de kracht van bewegen’.
Ik krijg energie van het begeleiden van sporters met een blessure en hen helpen weer op niveau terug te keren! Ik sta voor persoonlijke en passende doelen die we samen afstemmen en natuurlijk deze doelen behalen.

Naast de opleiding fysiotherapie heb ik de kans gekregen om mij te verdiepen in de sportblessures. Ik ben nu een aantal jaar betrokken als sportverzorger/fysiotherapeut bij de voetbalclub VV Spirit voor zowel jeugd als senioren. Elke woensdagavond ben ik een aantal uur op de club aanwezig om jeugd te voorzien van medisch advies en begeleiding. Spirit zit in mijn hart en ik voetbal hier al vanaf mijn 7e jaar waarvan de afgelopen jaren in de heren A-selectie.

Buiten mijn werk hou ik van gezelligheid en reizen. Ik zie graag wat van de wereld.